Professionel træfældning og beskæring i Nordsjælland

Har du behov for at få fældet eller beskåret et træ?

Så er Nordkystens Træfældning de rette til at udføre opgaven. Hvad end du er privatperson eller erhvervskunde, så udfører vi effektivt og professionelt alle former for træfældnings- og beskæringsopgaver, både de store og de små.

 

Sikker træfældning

Træfældning er en kompliceret opgave, der udført forkert kan munde ud i store skader. Og har du selv udført opgaven, er det ikke sikkert, din forsikring dækker de eventuelle skader. Derfor er det vores klare anbefaling, at du overlader opgaven til professionelle og uddannede. Uanset hvor stort træet er, og hvor uoverskuelig opgaven kan se ud, så træder vi til og udfører arbejdet for dig - og vores forsikring dækker naturligvis.

Træpleje ved beskæring

Hvis du gerne vil beholde dine træer i mange år frem, er korrekt pleje, pasning og beskæring særligt vigtigt. Beskæringen kan udføres ved forskellige teknikker som kroneløft, soignering eller udtynding, alt efter hvilke behov dit træ har og hvilke ønsker du har. Et kroneløft eller en soignering kan få træer til at fremstå mere harmoniske, mens en udtyndning af en fyldig trækrone kan skabe mere lys. Har du træer, der trænger til en kærlig hånd, så kontakt os for forslag til, hvordan vi kan få dit træ til at holde sig flot og i live mange år endnu.

 

Bortskaffelse af træ 

Når vi er færdige med din opgave, tilbyder vi naturligvis at bortskaffe de nedskårne grene, stubbe og træer. Ønsker du at få træet hugget til brænde eller flis, kan vi også sørge for at udføre arbejdet for dig, så du kan genanvende træet.

Få rådgivning og vejledning eller måske bare en uforpligtende snak!