Professionel topkapning i hele Nordsjælland

Hvis topkapning er nødvendig

Skal du som privatperson eller virksomhed have fældet et træ, der står tæt på bygninger, så tilbyder vi topkapning af træet. I al sin enkelthed foregår metoden på den måde, at vi beskærer eller fælder træet oppefra og ned. Det er en sikker måde at fælde på, hvis området omkring træet ikke må tage skade af fældningen.

 

Hvad er topkapning?

Hvis dit træ skal fældes ved hjælp af topkapning, vil vores medarbejdere klatre op i træet og tynde ud i grenene. Efterfølgende vil vi skære stammen ud i mindre stykker, og typisk vil de afskårne stykker fires ned med line, så omgivelserne ikke risikerer at tage skade.

Topkapning af alle træstørrelser

Hvad enten du skal have udført topkapning på et stort eller lille træ, så kan vi klare opgaven. Vi har den fornødne viden og det rette udstyr til både de smalle og brede træer, og vi udfører opgaven med øje for omgivelserne, der ikke må beskadiges.

 

Sikker topkapning

Som de fleste andre træfældningsopgaver er topkapning ikke ufarligt. Det kræver stor viden og særligt udstyr, så man ikke risikerer skade på andre, sig selv eller omgivende materiel. Hos Nordkystens Træfældning har vi både uddannelse og god erfaring med at udføre sikker topkapning, så du kan trygt vælge os til opgaver, der involverer topkapning.

Få rådgivning og vejledning eller måske bare en uforpligtende snak!