Flishugning for private og erhverv i Nordsjælland

Skal du have udført flishugning eller stubfræsning, så kan vi snildt klare opgaven for dig. En veludført træfældning eller beskæring efterlader ofte en del træ, der faktisk med fordel kan genanvendes. Her er flishugning en god mulighed for at få anvendt det sidste materiale til eksempelvis at gøde havens bede. Vi tilbyder naturligvis også at bortskaffe materialet fra din grund, hvis du ikke har brug for flisen.

 

Fordele ved flis

Flis er et organisk materiale, der er meget effektivt til jorddækning. Når du alligevel har råmaterialet til det, er der nærmest kun gode grunde til at vælge at få udført flishugning. Flis giver næring til jorden, og det giver planterne mulighed for at udnytte jorden helt op til overfladen. Det er samtidig utroligt effektivt til at holde ukrudt væk, hvis laget er tykt, og det beskytter også mod erosion og sammenpresning af jorden.

Professionel stubfræsning

Har du én eller flere træstubbe, der skal stubfræses, træder vi gerne til og udfører opgaven. En stubfræsning er en effektiv, hurtig og god måde at fjerne de standhaftige træstubbe på, og den efterlader ingen skader i haven. Stubfræsningen efterlader til gengæld træflis, som du kan genanvende i havens bede.

Få rådgivning og vejledning eller måske bare en uforpligtende snak!